tutorial

П Р А Й С ❤ Маникюр комбинированный/аппаратный 500р Мужской маникюр 700р Покрытие гель-лак 700р CND 800 р VETRO 1200р LUXIO 1200р Кошачий глаз 800р Покрытие гелем 800р Френч/лунки прозрачные 250 р Укрепление натуральных ногтей гелем 500р Укрепление акрилом-500р Наращивание ногтей гель/акрил от 2200 Наращивание одного ногтя 250р Снятие наращивания 400р Педикюр 1000р Мужской педикюр -1300р Снятие гель-лака 200 Дизайн от 50р Лечение ногтей 400р Брови: Коррекция бровей ниткой/ пинцетом 450р Коррекция мужских бровей-700р Окрашивание хной/ краской-550/500р Окрашивание ресниц 500р #маникюрсмоленская #маникюркурская #маникюрарбатская #маникюркраснопресненская #маникюрбаррикадная #маникюрмосква #красивыеногти #эпиляциямосква #dailycharme #брови #спа #love #nails #tutorial #бровимосква #бровикиевская #бровикутузовский #эпиляция #эпиляциякиевская #маникюркиевская# #наращиваниеногтей #наращивание #hudabeauty

Hello les bitch ! Je reviens vers vous avec un petit relooking sur ma girl @aureliealice 🌈 , tu trouveras la video en 2 partie car le format est trop grand 😢 , a la rentré je reviens avec du nouveau matériel , les couleur seront plus mis en avant . En attendant prend ce qu'on te donne haha 😂☀ et sinon passe faire un tour sur @myhair_dont_care ❤ . . . . #video #videotuto #tutorial #youtube #relooking #waves #wavyhair #haircolor #hairtransformation #makeup #hairdresser #myhairdontcare #igers #igersparis #igfame

Amazing 😍😉 tag your friends...👥 - 🎥 All credits:@mybestlifehacks Follow:👣@tipsandfoodys👣 Sigam:👣@tipsandfoodys👣 - 🎯Inspiration🎯 #awesome #perfect #inspiration #maquiagem #instablog #likeforlike #happy #yummy #instagood #tutorial #blogger  #moda #follower #nice #hairstyle  #amazing #art #food

Easy&quick smokey eyes versi fga 🙅 Udah gitu doang, semoga membantu 🙆🙆🙆 Barangkali ada request mini tutorial lainnya bisa ditulis dikomen ya thankyou🖤🖤🖤 . . . #turorialmakeup #makeup #tutorial #smokeyeyes #easytutorials #naturalmakeuptutorial #makeupnatural #makeupnomakeup

PERFECT hacks By:@blossom ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ @channeldegirls 👣 Seguir: @channeldegirls 👣 Sigam:@creationbrigth 👣 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ #dress #clothes #select #tips #video #woman #girl #female #awesome #perfect #epic #fantastic #inspiration #make #hair #instagram #colorful #likeforlike #happy #yummy #instagood #fashion #nice #hairstyle #tutorial #style #follow #love

Double cut crease🔪🍊💥 _____________________ Products used: @anastasiabeverlyhills - Dip pomade @zoevacosmetics - Caramel Melange eyeshadow pallet @nyxcosmetics_australia (Yellow eyeshadow) @maybelline - Mascara @lagirlcosmetics - Concealer • • • • • #akubeauty #tonjenismakeup #makeuptutorials #instalike #beautybox #melanin #blackbeauty #styleinspo #makeuplook #shophudabeauty #muas #beautybloggers #wakeupandmakeup #hudabeauty #eyeshadow #tutorial #eyeshadowtutorial #zoeva #anastasiabeverlyhills #lagirlproconcealer #maybelline #glam #woc #melanindaily #southafrica #gold #shimmer #dripdrip #undiscovered_muas

TASTY FOOD 🥘😋💞 🎥 By: @lezzeti_ask 😍💝 Follow: @food60s ❤️ Follow @food60s ❤️ . Check also 👇🏼👇🏼👇🏼 . @eatable60s 💕 @food60s 💕 @eatable60s 💕 . Foods ideas here 🍔🍪🍰🍕🍩 #yummyfood #chocolate #icecream #cake #cookies #love #videos #food #lovely #videotutorial #awesome #fantastic #tutorial #instagood #diy #instagram #yummy #creative #delicious #cake #amazing #like4like #likeforlike #instagram #instafood #love #fashion #tasty #icecream #happy

Baking is a constant developing of skills, ideas, and most important - your own and unique style. I'm happy with mine and glad to see that I inspire other bakers. 😊 #beunique #tb to this cookbook I got last year in Zagreb, it gave me huge motivation and inspired me to start doing something unconventional and different from what's been around for a while in my city. 💕 . . . . . . #coxcookiesandcake #patrickcox #ericlanlard #cakeboy #cookbook #recipes #cupcake #cupcakes #tutorial #stepbystep #baking #piping #passion #love #fun #kinky #avantgarde #blackfood #inspo #inspiration #different #unique #story #blog #foodblog #bakingblog #novisad

FANTASTIC FOOD 🍰😋💞 🎥 By: @ dm?😍💝 Follow: @food60s ❤️ Follow @food60s ❤️ . Check also 👇🏼👇🏼👇🏼 . @eatable60s 💕 @food60s 💕 @eatable60s 💕 . Foods ideas here 🍔🍪🍰🍕🍩 #yummyfood #chocolate #icecream #cake #cookies #love #videos #food #lovely #videotutorial #awesome #fantastic #tutorial #instagood #diy #instagram #yummy #creative #delicious #cake #amazing #like4like #likeforlike #instagram #instafood #love #fashion #tasty #icecream #happy

هذي اسرع وصفه حلو و بنفس الوقت وايد لذيذه المقادير كاكاو كادبوري مارشميلو بسكوت لوتس او اي نوع بسكوت تحبونه . تذوبون الككاو و تحطونه ب صحن الفرن و تحطون فوقه المارشميلو و بالفرن ١٠ دقايق و يقدم مع البسكوت [email protected] .🍃 ❤❤️ . . • [email protected]_bh . . . 🍃 . • • #amazing #perfect #inspiration #make #makeup #maquiagem #instablog #happy #yummy #instagood #moda #fashion #tutorial #blogger #boatarde #nice #hairstyle #instagram #diy #tutoriais #style #cupcake #nail #love #dica #videotutorial #inspo

Looking for some fun, new killer workouts to try by yourself or with a friend? I got you!! Give these ones a go and feel that burn 💪🏽 Thanks @supersaiyan_black for being the most amazing accessory to my workouts 🤩 🎥 @supersaiyan_black #legday #legworkout #fitnessinspiration #tutorial #funworkout #bestself #fitspo #fitchicks #fitgirls #fitnessgirl #gymlife #gym #gymgirl #workout #gains #lifting #fitnessmotivation #fitness #girlsthatlift #motivation #gymgirlvids #fitnessvideo #workoutvideo #fitnesslife #lululemon #nike @lululemon @lululemon.search

Hi everyone 🌼 Sis ada buat tutorial deep cleansing dengan menggunakan salah satu masker daripada zukabeauty iaitu Greentea Mask 🌿 Apa kebaikan greentea mask? Kenapa pilih greentea mask untuk deep cleansing? Haa ni sis nak share, greentea mask mampu merawat kulit kusam, menyegarkan kulit wajah, merawat kulit berminyak dan yang bestnya sesuai untuk semua jenis kulit 😍 For those yang kulit sensitif & takut nak try produk lain, uols boleh try greentea mask ♥️ For those yang rajin nak buat tutorial dengan menggunakan apa sahaja produk zukabeauty pun boleh tag @zukabeautybyadlina dan #ZBMiniAesthetic ❤️💚 Nanti boleh share dengan orang lain jugak ❤️ #selamathariraya #happyeidmubarak #salamkosongkosong #dramanur #nur #syafiqkyle #amyrarosli #greenteamask #honeysoap #coffeesoap #detoxifyingclaymask #coffeescrub #deepcleansing #supbunjutviral #tutorial #tiktok

• Tak ako som sľúbil v storke, tu je skladačka zajačik. Našim deťúrencom dáme všetko, tak prečo im pri párty neprestrieť takéto vtipné a hlavne pekné skladačky z obrúskov. Tu je postup ako na to 🙂⬇️ . A kde si môžeš objednať tieto obrúsky na skladanie? Eshop ➡️www.prestieranie.sk . Viac info @prestieranie . • Baví ťa skladať, alebo by si chcel viac inšpirácií na skladanie? Sleduj ma 😃 . . #prestieranie #rabbit #zajac #gastronomia #stolovanie #poskladajsi